۱۴۰۱ سه شنبه ۵ مهر
ایجاد مرکز اطلاعات آبله میمون الزویر

الزویر دسترسی رایگان به محتوا و منابع را از طریق مرکز اطلاعات آبله میمونی که به تازگی راه‌اندازی شده است برای تسریع مبارزه با بیماری ویروسی برقرار می‌کند.

مرکز اطلاعات آنلاین، دسترسی رایگان به آخرین اطلاعات پزشکی و علمی از سراسر محتوای تحقیقاتی جهانی، پلتفرم‌ها و منابع بالینی الزویر را فراهم می‌کند.

برای منفعت متخصصان مراقبت‌های بهداشتی، محققان پزشکی و عموم مردم، الزویر، یک ناشر علمی پیشرو و تجارت جهانی تجزیه و تحلیل اطلاعات در علم و سلامت، مرکز اطلاعات آبله میمونی را راه‌اندازی کرده است. این مرکز به طور مداوم به‌روز می‌شود و دسترسی رایگان به تحقیقات مرتبط و اطلاعات بالینی در مورد ویروس آبله میمون از ژورنال‌های علمی و پزشکی الزویر و منابع بالینی را برای متخصصان مراقبت‌های بهداشتی فراهم می‌کند.

این اطلاعات پژوهشی و بالینی به صورت رایگان از پلت‌فرم‌های الزویر در دسترس خواهد بود و با سازمان بهداشت جهانی (WHO) به اشتراک گذاشته خواهد شد.

علاوه بر این، تا زمانی که وضعیت اضطراری بهداشت عمومی آبله میمونی ادامه دارد، این شرکت مقالات ژورنال‌های مرتبط با آبله میمونی را به "PubMed Central"، آرشیو تحقیقات زیست‌پزشکی و علوم زیستی ارائه خواهد کرد. مرکز اطلاعات آبله میمونی که به طور مکرر به روز می‌شود، دسترسی به مقالات ژورنال‌ها و فصل‌های کتاب‌ها را ارائه می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که محققان، پزشکان و عموم می‌توانند به‌راحتی محتوای مرتبط را از مجموعه مقالات به‌سرعت در حال رشد کشف کنند. همچنین با توجه به اینکه کشورهای سراسر جهان به این بحران جهانی بهداشت عمومی رسیدگی می‌کنند، مجموعه‌ای قابل خواندن از طریق ماشین برای فعال کردن استفاده از فناوری‌های متن و داده‌کاوی برای شناسایی الگوها و روابط در داده‌ها فراهم می‌کند.

مرکز اطلاعات آبله میمونی به‌طور مداوم با آخرین اطلاعات تحقیقاتی در مورد ویروس و بیماری به روز می‌شود. علاوه بر این، مقالات ژورنال‌های مرتبط با آبله میمون و فصل‌های کتاب به‌طور رایگان در "Science Direct"، پلتفرم جهانی مقالات علمی Peer review الزویر در دسترس هستند. در ابتدا حدود 400 مقاله ژورنال‌ها شناسایی شد و آخرین تحقیقات و راهنماها به محض در دسترس قرار گرفتن اضافه خواهد شد. راه‌اندازی این مرکز اطلاعات بخشی از تعهد الزویر برای حمایت از جوامع تحقیقاتی و مراقبت‌های بهداشتی در تلاش‌هایشان برای رسیدگی به شرایط اضطراری بهداشت عمومی است و از مراکز اطلاعاتی این شرکت برای شیوع ابولا، سارس، زیکا، مرس و کرونا پیروی می‌کند و پاسخ کنونی به همه‌گیری همچنان ادامه دارد.

جهت دسترسی به مرکز اطلاعات بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع: کانال رسمی الزویر در ایران

تاریخ:
1401/05/27
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.