۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۰ بهمن
هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار برای تمامی کتابداران و پویندگان دانش مبارک‌باد.

24 آبان روز کتاب و کتاب خوانی نامگذاری شده تا بهانه­ای باشد برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و افزایش سطح سواد عمومی جامعه. با توجه به تصمیم‌گیری مسئولان از سال 1372، روز 24 آبان به عنوان روز کتاب و کتابخوانی تعیین شد. در ایران از 21 آبان تا 27 آبان به عنوان هفته کتاب مراسم‌های مختلفی برگزار می‌شود. این روز همچنین با روز درگذشت علامه طباطبایی مصادف است.

سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار "ما همانیم که می‌خوانیم" از بیست‌ویکم تا بیست‌وهفتم آبان ماه 1401 در سراسر کشور برگزار می‌شود.

نام‌گذاری روزهای هفته کتاب به شرح زیر است:

شنبه بیست‌ویکم آبان ماه: کتاب، دانش‌آموز، آینده

یک‌شنبه بیست‌ودوم آبان ماه: کتاب، خانواده، زندگی آگاهانه

دوشنبه بیست‌وسوم آبان ماه: کتاب، دانشجو، پیشرفت دانش‌بنیان

سه‌شنبه بیست‌وچهارم آبان ماه: کتاب، کتابخوانی و کتابدار

چهارشنبه بیست‌وپنجم آبان ماه: کتاب، رسانه و زبان‌فارسی

پنج‌شنبه بیست‌وششم آبان ماه: ناشران، کتابفروشان و ارکان صنعت نشر

جمعه بیست‌وهفتم آبان ماه: کتاب، ورزش و جوانمردی

تاریخ:
1401/08/29
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.